Rotekopp

Jeg har aldri vært noe flink til å holde det ryddig. Jeg har alltid hatt problemer med å finne tingene mine. Da jeg var liten brukte min mor alle sine krefter på å få meg til å rydde. Jeg kastet ting fra meg der det passet meg, jeg lukket ALDRI igjen skapdører etter meg og Jeg hang aldri klærne mine opp. Hun gav opp til slutt, kapitulerte mot dette stabeistet av en datter. Jeg er sta av natur, og liker dermed ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre. Jeg er slik at jeg må finne ut av ting selv.

Organisering er et nødvendighet i mitt liv. Hvis jeg ikke hadde satt av tid til å strukturerer tingene og tiden min, så hadde jeg ikke fått ting til å gå rundt. Det er denne organiseringen jeg tenkte at jeg skulle dele her på bloggen med dere ( forhåpentligvis er det noen som leser bloggen etterhvert).

Om en stund så kommer det bilder også. Jeg lover! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>