Hallo world!

Jeg vet ikke om jeg er en blogger eller ikke. Blogger og bloggere kommer i mange forskjellige varianter, noen unike, mange like. Jeg har blogget før. Det er ti år siden. Det var før facebookens tid, der delte jeg opplevelser og bilder, som helst var ment for mine venner. I løpet av de ti årene etter jeg startet å blogge har jeg vel lært litt om sosiale medier og internett. Jeg tenker mer over hva jeg publiserer. Jeg er mer bevisst om hva jeg deler med andre, og at det jeg skriver på nettet mest sannsynligvis blir der for alltid.

Den andre bloggen var aktiv i 8 år, kanskje denne bloggen blir aktiv like lenge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>